Dnes varíme s @dstaraofficial pre bezlepkáčov

Mám pre vás skvelý recept na banánové lievance s tofu, ktorý som odkukala od kuchára Michala Konráda ale spravila som ho v bezlepkovej verzii kedže my sme bezlepkáči. Najprv som sa bála, či ss cesto nebude lepiť ale pracovalo sa s ním skvele a lievance boli fantastické!
trojuholnik-white-1-1.svg

2 rozpučené banány zmiešate s 50g na jemno nastrúhaným tofu natural od @lunter.sk, pridáte 150g bezlepkovej múky, 1 škoricový cukor, 1/2 balíka prášku to pečiva bez fosfátov, štipku soli a 15g oleja. Všetko spolu premiešate a postupne cesto zriedite so 100ml mlieka (ja som použila mandľové).

Na troche oleja opekáte z oboch strán lievance.
K nim som nám pripravila aj skaramelizované jabĺčka – tie som najprv ošúpala, nakrájala na hrubšie mesiačiky, pridála 50g ryžového sirupu, 50g trstinového cukru a na panvici som to všetko skaramelizovala do hneda.

Recept si nezabudnite uložiť 😉
Dobrú chuť!

NOVINKY

Tipy a triky pre udržateľný život: 2.ČASŤ: Udržateľná domácnosť a životný štýl

NOVINKY

Tipy a triky pre udržateľný život: 1.ČASŤ: Udržateľná móda a ekologická kuchyňa

NOVINKY

Varenie s kamošmi? Choď do toho s @beth.sal!

NOVINKY

Si paradajka hejter ako @ expl0ited_? :)

NOVINKY

@janylandl tréner alebo kuchár? 👌

NOVINKY

Je plant-based strava módny trend, alebo nevyhnutnosť pre našu budúcnosť?

Sladká a či slaná chuť,
nechceš na mňa zabudnúť
trojuholnik-white-1.svg