Dnes varíme s @dstaraofficial pre bezlepkáčov

Mám pre vás skvelý recept na banánové lievance s tofu, ktorý som odkukala od kuchára Michala Konráda ale spravila som ho v bezlepkovej verzii kedže my sme bezlepkáči. Najprv som sa bála, či ss cesto nebude lepiť ale pracovalo sa s ním skvele a lievance boli fantastické!
trojuholnik-white-1-1.svg

2 rozpučené banány zmiešate s 50g na jemno nastrúhaným tofu natural od @lunter.sk, pridáte 150g bezlepkovej múky, 1 škoricový cukor, 1/2 balíka prášku to pečiva bez fosfátov, štipku soli a 15g oleja. Všetko spolu premiešate a postupne cesto zriedite so 100ml mlieka (ja som použila mandľové).

Na troche oleja opekáte z oboch strán lievance.
K nim som nám pripravila aj skaramelizované jabĺčka – tie som najprv ošúpala, nakrájala na hrubšie mesiačiky, pridála 50g ryžového sirupu, 50g trstinového cukru a na panvici som to všetko skaramelizovala do hneda.

Recept si nezabudnite uložiť 😉
Dobrú chuť!

NOVINKY

Žlté Curry s @easyvegan.life

NOVINKY

Hlavný hrdina „Marinated tofu“ podľa @zuzanavackova

NOVINKY

Dnes varíme s @expl0ited_: SEAFOO TOFU Pink Fillet

NOVINKY

Chutný obed s nádychom ázijskej kuchyne podľa @beth.sal

NOVINKY

Inšpirácia z Thajska podľa @zuzanavackova

NOVINKY

„Tieto lievance vás rozhodne dostanú, tak ako mňa!” @beth.sal

Sladká a či slaná chuť,
nechceš na mňa zabudnúť
trojuholnik-white-1.svg