Paté de Tofu

Chuť, ktorá spája
Lahodná novinka, ktorá svojou chuťou spája.

Prinášame ti prvé 100% rastlinné Paté v dvoch neodolateľných príchutiach – Brusnice a Bylinky. Nechaj sa zlákať delikátnou chuťou, bohatou a hodvábnou textúrou či štedrým zložením, ktoré je zdrojom omega 3 mastných kyselín.

Vychutnaj si jedinečnú delikatesu a kreatívne možnosti servírovania, ktoré táto evolučná novinka prináša. Objav gourmet svet, stačí si vybrať!

Paté de Tofu Brusnice
  • Bohatá textúra
  • Sviežosť dodávajú kúsky brusníc
  • Zdroj omega-3 mastných kyselín
Paté de Tofu Bylinky
  • Delikátna plná chuť
  • Gurmánske potešenie vyzdvihujú oregano, tymian a pažítka
  • Zdroj omega-3 mastných kyselín
Vyskúšajte náš recept

Paté guľôčky obalené v orechoch a preliate hruškovým čatní

 

  • LUNTER PATÉ DE TOFU BYLINKY
  • LUNTER PATÉ DE TOFU BRUSNICE
  • lieskové oriešky
  • kešu
  • šalotka
  • opražená cibuľka
  • sezam
  • hruška
  • trstinový cukor
  • biele víno
  • soľ
  • chilli
  • bagetka na servírovanie 

Vytvoríme si malé guličky z oboch druhov tofu paté, a to s priemerom cca 1 cm. Fritovanú cibuľku zmiešame s najemno nasekanými lieskovými a kešu orechmi. V takto pripravenej zmesi obalíme naše guličky.


Ďalším krokom je príprava hruškového chutney. Na lyžičke repkového oleja do zlatista osmažíme nasekanú cibuľu. Potom pridáme najemno nakrájané hrušky a 1 lyžicu trstinového cukru a necháme skaramelizovať. Keď nám chutney skaramelizuje, pridáme štipku karí korenia. Podlejeme bielym vínom a dochutíme soľou, trochou cukru a štipkou chilli. Pomaly necháme odpariť vodu, až kým nedosiahneme konzistenciu chutney.

Na tanier naservírujeme obalené guličky, letmo posypeme mikrobylinkami či klíčkami podľa chuti, napokon môžeme pridať ešte aj chilli vlákna. Podávame s čerstvým pečivom – ideálne nakrájanou bagetkou.

Objavte rastlinnú delikatesu,
ktorej nikto neodolá.