Jarný špenát s opečeným tofu

Ingrediencie

  • LUNTER TOFU NATURAL
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olivový olej
  • sójová omáčka
  • 6 strúčikov cesnak
  • 250 g baby špenát
  • 400 ml rastlinnej smotany na varenie
trojuholnik-white-1.svg

POSTUP PRÍPRAVY:

1.Tofu rozdelíme na polovice a tie prekrojíme na trojuholníky. Poukladáme ich na plech a potrieme sójovou omáčkou. Pečieme 20 minút na 200 °C.
2.Na panvici medzitým zohrejeme olivový olej, na ktorom opečieme cesnak.
3.Prilejeme smotanu, dosolíme a dokoreníme a pridáme čerstvý špenát. Zamiešame a varíme až kým omáčka nezhustne.
4.Omáčku servírujeme s pečeným tofu.

Chuť Thajska priamo z grilu,
Sweet chilli tofu má fakt silu