Tofu môžeme ugrilovať v celku a až následne ho natrhať na väčšie kusy, alebo si väčšie kusy môžeme natrhať vopred a ugrilovať ich samostatne. Pokiaľ sa rozhodneme pre druhý spôsob, tofu bude chrumkavejšie.
Wrap alebo arabský chlieb si opečieme z oboch strán.
Na opečenú placku nanesieme salsu, pridáme zeleninu a naše ugrilované tofu a môžeme zabaliť.
Pre milovníkov chilli môžeme ešte posypať čerstvými chilli papričkami a na osvieženie sa hodí podávať wrapy s limetkou či dokonca mätou.
Salsa postup
Do rozpálenej panvice dáme olivový olej a na drobno nakrájanú cibuľu. Keď sa opečie do sklovita, pridáme cesnak.
Pridáme paradajky, soľ, korenie a nasekanú bazalku.
Necháme všetko spoločne chvíľku prevrieť a pred podávaním necháme vychladnúť